Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Boschmolenplas - Luxe 6 persoons vakantiehuis aan de Maasplassen nabij Roermond - Limburg

Heel, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiehuis-aan-de-maasplassen-nabij-roermond-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-aan-de-maasplassen-nabij-roermond-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-aan-de-maasplassen-nabij-roermond-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-aan-de-maasplassen-nabij-roermond-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-aan-de-maasplassen-nabij-roermond-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 327

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Boschmolenplas - Luxe 6 persoons vakantiehuis aan de Maasplassen nabij Roermond - Limburg in Heel

    Mooi en luxe zespersoons vakantiehuis op Resort Boschmolen aan de Maasplassen vlakbij Roermond. Wanneer u aankomt op het Resort Boschmolenplas ziet u meteen de fantastische ligging aan het Natuurmeer Boschmolenplas, de prachtige natuurrijke omgeving en de ruime opzet van dit mooie vakantieresort nabij Roermond in het midden van Limburg. Wat is er allemaal te doen? Heerlijk zwemmen in het mooie natuurmeer, lekker uit eten in het mooie restaurant, een duikcursus volgen, boot of fiets huren en diverse sport- en spelmogelijkheden. Vanuit uw ruime, comfortabel ingerichte vakantiehuis of luxe villa kunt u moeiteloos de alledaagse drukte achter u laten. Bent u uitgerust, ga dan eens heerlijk shoppen in het Designer Outletcenter in Roermond. Genoeg te doen in Limburg!

    Begane grond:Ruime comfortabel ingerichte woonkamer met eet- en zithoek met kluis en tv. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, koelkast, magnetron en/of combi-oven, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een vierpits kookstel.Slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met wastafel en douche.Verdieping:Twee slaapkamers met een tweepersoonsbed. Tweede badkamer met ligbad, wastafel en toilet. .Buiten:Tuinterras en grote tuin met uitzicht over het water. Tuinterras met tuinmeubilair.Parkeren:Uw auto parkeert u voor het huis. Komt u met meer auto's dan zijn er diverse andere parkeermogelijkheden op het park.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede