Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig10 persoons vakantiehuis met sauna, ruim en modern ingericht in de Achterhoek

Heelweg, Nederland

prachtig10-persoons-vakantiehuis-met-sauna-ruim-en-modern-ingericht-in-de-achterhoekprachtig10-persoons-vakantiehuis-met-sauna-ruim-en-modern-ingericht-in-de-achterhoekprachtig10-persoons-vakantiehuis-met-sauna-ruim-en-modern-ingericht-in-de-achterhoekprachtig10-persoons-vakantiehuis-met-sauna-ruim-en-modern-ingericht-in-de-achterhoekprachtig10-persoons-vakantiehuis-met-sauna-ruim-en-modern-ingericht-in-de-achterhoek
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.259

    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtig10 persoons vakantiehuis met sauna, ruim en modern ingericht in de Achterhoek in Heelweg

    Welkom in de Achterhoek! Dit luxe, modern ingerichte vakantiehuis heeft een kunstzinnig karakter en is ideaal voor gezinnen en families. De accommodatie beschikt over vier slaapkamers met boxspringbedden, twee badkamers, twee toiletten, een ontspanningsruimte met sauna, een royale woonkeuken en een zeer ruime tuin met diverse speelfaciliteiten. Hier kunnen meerdere generaties binnen de familie hun hart ophalen! Op het terrein van dit vakantiehuis vindt u een grote moestuin en kas waar groentes geplukt mogen worden. Daarnaast is er een paddepoel met kikkers en salamanders, een omheinde fruitgaard en een dierenweide met kippen, varkens, geiten, ganzen en duiven. Op het erf lopen ook drie katten en een hond rond. In de omgeving zijn prachtige fietsroutes en andere bezienswaardigheden te ontdekken. Huur bijvoorbeeld een elektrische Coccia en verken de streek!

    In de woning vindt u twee zithoeken met comfortabele hoekbanken, twee houtkachels, een vleugel en een eetkamer met een grote eettafel en veel lichtinval door de raampartijen. Overal in huis heeft u een prachtig uitzicht op de natuur. De ruime keuken met eiland en vier krukken is van alle gemakken voorzien. Deze beschikt onder andere over drie ovens, een vaatwasser, een grote koelkast, een Nespresso-machine en een inductiekookplaat. De accommodatie heeft vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond is gelegen. Deze slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een badkamer ensuite met een inloopregendouche. De overige drie slaapkamers bevinden zich op de verdieping. De indeling is als volgt: één slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op de verdieping is ook een badkamer te vinden, die is uitgerust met een bad en een inloopdouche. Verder vindt u op de begane grond nog een ontspanningsruimte met sauna en douche. Buiten beschikt u over een zeer grote tuin met meerdere terrassen en zitjes, een boomhut voor kinderen en twee trampolines met springplatform. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath