Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Hof van Zeeland - Mooie vrijstaande 6-persoons bungalow met heerlijke ruime tuin

Heinkenszand, Nederland

mooie-vrijstaande-6-persoons-bungalow-met-heerlijke-ruime-tuinmooie-vrijstaande-6-persoons-bungalow-met-heerlijke-ruime-tuinmooie-vrijstaande-6-persoons-bungalow-met-heerlijke-ruime-tuinmooie-vrijstaande-6-persoons-bungalow-met-heerlijke-ruime-tuinmooie-vrijstaande-6-persoons-bungalow-met-heerlijke-ruime-tuin
Favoriet 
     
     

    v.a. 273

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Hof van Zeeland - Mooie vrijstaande 6-persoons bungalow met heerlijke ruime tuin in Heinkenszand

    Deze bungalow staat op een vakantiepark aan de Stelleplas en is omringd door natuur van de Zak van Zuid-Beveland. Ideaal voor visliefhebbers, maar dit is ook een fantastische omgeving voor mooie fiets- en of wandelroutes. De zak van Zuid-Beveland staat bekend om haar bloemendijken en fruitbomen. Zelfs in de drukke zomer maanden is het hier heerlijk rustig.Hof van Zeeland heeft tal van faciliteiten, zoals een openluchtzwembad met glijbaan, een restaurant met terras, meerdere speeltuintjes en animatie in de vakantieperiodes. Een kindvriendelijk park waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten en u kunt ontspannen. Op het park kunt u ook een BBQ huren, welke u bij de accommodatie kunt gebruiken. Door de centrale ligging is het park ook zeer geschikt voor uitstapjes, zoals Goes of Middelburg, naast heel veel cultuur kunt u hier ook leuk shoppen en een niet onbelangrijk een terrasje pakken.Dit vakantiepark is een ideale plek voor een (mini)vakantie!

    Deze bungalow heeft een grote woonkamer met fijne zithoek, een volledig ingerichte keuken, een ruime badkamer, twee slaapkamers met in beide twee eenpersoonsbedden en een terras met tuinmeubilair. Daarnaast is de ruimte rondom de bungalow zeer groot, waardoor u voldoende privacy heeft rondom de bungalow en uw kinderen bijvoorbeeld prima kunnen spelen terwijl u ze in het oog houdt vanaf binnen door de grote raampartijen of vanaf het zonnige terras.De ruime woonkamer met zithoek heeft een LCD-tv en dvd-speler. Daarnaast bevinden zich hier grote raampartijen die veel licht geven in de woonkamer en is er een deur die direct naar het terras leidt. De open en volledig ingerichte keuken is voorzien van zowel een Nespresso als een filterkoffiezetapparaat, een vaatwasser en een combimagnetron of magnetron en oven. In de badkamer vindt u een wastafel, douche en toilet. Daarnaast staan er in alle slaapkamers comfortabele boxspringbedden.Op de begane grond bevindt zich nog een inpandige berging met wasmachine. Ook in de tuin kunt u heerlijk vertoeven, want hier vindt u comfortabel tuinmeubilair. De auto parkeert u direct bij de bungalow. Een eventuele tweede auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats bij het hoofdgebouw.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen