Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Poort van Zeeland - Knus 6-persoons chalet op loopafstand van het strand aan de Haringvliet, Zeeland

Hellevoetsluis, Nederland

knus-6-persoons-chalet-op-loopafstand-van-het-strand-aan-de-haringvliet-zeelandknus-6-persoons-chalet-op-loopafstand-van-het-strand-aan-de-haringvliet-zeelandknus-6-persoons-chalet-op-loopafstand-van-het-strand-aan-de-haringvliet-zeelandknus-6-persoons-chalet-op-loopafstand-van-het-strand-aan-de-haringvliet-zeelandknus-6-persoons-chalet-op-loopafstand-van-het-strand-aan-de-haringvliet-zeeland
Favoriet 
     
     

    v.a. 414

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Poort van Zeeland - Knus 6-persoons chalet op loopafstand van het strand aan de Haringvliet, Zeeland in Hellevoetsluis

    Dit gezellige zespersoons chalet is geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen en is gelegen vlak bij het strand aan de Haringvliet. Binnen een paar minuten lopen bevindt u zich op het strand. Deze vakantiewoning maakt deel uit van een vakantiepark waar u van alle gemakken bent voorzien. Zo is er een restaurant, indoor speeltuin, fiets- en bootverhuur, animatieteam en een snackbar. Op een kleine afstand ligt de oude vestingstad Hellevoetsluis, ooit de belangrijkste marinehaven van Nederland. Rotterdam ligt op ongeveer 20 minuten rijden en is ook zeker een bezoekje waard.

    In de woonkamer vind je een gezellige zithoek met televisie en een eethoek. De keuken heeft onder andere een inductiekookplaat, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Deze kunnen tegen elkaar worden geschoven. De derde slaapkamer heeft een stapelbed welke enkel is geschikt voor kinderen. De nette badkamer is gelegen op de begane grond en heeft een douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een heerlijk terras met tuinset. Daarnaast is er parkeergelegenheid voor maximaal één auto bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede