Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chaletpark Holiday - Luxe 6 persoons vakantiehuis centraal in Noord Holland op 24 km van het Noordzeestrand

Hensbroek, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiehuis-centraal-in-noord-holland-op-24-km-van-het-noordzeestrandluxe-6-persoons-vakantiehuis-centraal-in-noord-holland-op-24-km-van-het-noordzeestrandluxe-6-persoons-vakantiehuis-centraal-in-noord-holland-op-24-km-van-het-noordzeestrandluxe-6-persoons-vakantiehuis-centraal-in-noord-holland-op-24-km-van-het-noordzeestrandluxe-6-persoons-vakantiehuis-centraal-in-noord-holland-op-24-km-van-het-noordzeestrand
Favoriet 
     
     

    v.a. 658

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Chaletpark Holiday - Luxe 6 persoons vakantiehuis centraal in Noord Holland op 24 km van het Noordzeestrand in Hensbroek

    Dit luxe zespersoons vakantiehuis is centraal gelegen in het "hart" van Noord Holland op 24km van het Noordzeestrand en 17km van het oude Zuiderzeestadje Hoorn. Het vakantiehuis ligt dichtbij de speeltuin, de kinderboerderij en de doorgang naar het zwemmeer waar u vanaf het mooie terras uitzicht op heeft. De Leijen (recreatieplas om te zwemmen en te vissen).

    Begane grond:Ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras, een eethoek en een zithoek met TV. De keuken heeft onder andere een combimagnetron, vierpits kookstel, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een vaatwasser. Ook op de begane grond een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed,een badkamer met ligbad, douche en een apart toilet.Op de eerste verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en er is nog een extra badkamer met een douche.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn