Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte - Mooi 4 persoons chalet op de Veluwe nabij Hoenderloo

Hoenderloo, Nederland

mooi-4-persoons-chalet-op-de-veluwe-nabij-hoenderloomooi-4-persoons-chalet-op-de-veluwe-nabij-hoenderloomooi-4-persoons-chalet-op-de-veluwe-nabij-hoenderloomooi-4-persoons-chalet-op-de-veluwe-nabij-hoenderloomooi-4-persoons-chalet-op-de-veluwe-nabij-hoenderloo
Favoriet 
     
     

    v.a. 325

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte - Mooi 4 persoons chalet op de Veluwe nabij Hoenderloo in Hoenderloo

    Dit mooie vierpersoons chalet staat aan het water op Vakantiepark De Rimboe in Hoenderloo. Vakantiepark de Rimboe in Hoenderloo is een prachtig gelegen vakantiepark middenin de bossen en centraal op de Veluwe. Op het vakantiepark is een mooi openluchtzwembad, een restaurant en een leuke speeltuin. Een vakantie met de kinderen op Vakantiepark De Rimboe is zeker de moeite waard. De ligging van Vakantiepark De Rimboe is een waar eldorado voor de natuurliefhebber en voor diegene die ervan houdt om eindeloos door het Veluwse landschap rond te dwalen. Winkelen of een terrasje pakken kan prima in Arnhem of Apeldoorn, hier zijn ook mooie dierentuinen, pretparken en veel andere bezienswaardigheden. Op naar Hoenderloo!

    Gezellig ingerichte woonkamer met TV en airconditioning. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, koelkast, vierpits kookstel, combimagnetron en een Senseo koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed op de begane grond en één met een tweepersoonsbed op de slaapvide. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. In de ruime tuin is een terras met tuinmeubelen. Ook is er een schuurtje waar elektrische fietsen opgeladen kunnen worden. Het chalet beschikt over een eigen parkeerplaats voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn