Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte - Tiny House voor 4 personen op vakantiepark de Rimboe in Hoenderloo op de Veluwe.

Hoenderloo, Nederland

tiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-de-rimboe-in-hoenderloo-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-de-rimboe-in-hoenderloo-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-de-rimboe-in-hoenderloo-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-de-rimboe-in-hoenderloo-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-de-rimboe-in-hoenderloo-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 320

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte - Tiny House voor 4 personen op vakantiepark de Rimboe in Hoenderloo op de Veluwe. in Hoenderloo

    Deze Tiny House is geschikt voor vier personen en is gelegen op een vakantiepark met een centrale ligging op de Veluwe. Op het vakantiepark is er voor ieder wat wils, zo is er onder andere een openluchtzwembad, een restaurant en een leuke speeltuin voor de kinderen. De ligging is perfect voor de natuur liefhebber aangezien het Nationale Park de Hoge Veluwe op ongeveer 3 kilometer afstand ligt. Vanaf het vakantiepark zijn er dan ook verschillende mogelijkheden voor een mooie fiets- of wandeltocht door het Veluwse landschap. Voor de cultuurliefhebber kan een bezoekje aan het Kröller-müller Museum of het Jachthuis van Sint Hubertus niet ontbreken. De gezellige steden Apeldoorn, Arnhem en Ede zijn ook zeker een bezoekje waard met de gezellige terrasjes en heerlijke restaurants.

    De accommodatie heeft een sfeervol ingerichte woonkamer met TV en de open keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, koel-vriescombinatie, vierpits kookstel, combimagnetron en een filterkoffiezetapparaat en een Senseo koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspringbedden. De tweede slaapkamer is vanwege het lage plafond met name geschikt voor kinderen. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u in de ruime tuin met een terras met tuinmeubelen. U kunt één auto parkeren bij het verblijf.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath