Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Linde 4 Sauna

Hoge Hexel, Nederland

linde-4-saunalinde-4-saunalinde-4-saunalinde-4-saunalinde-4-sauna
Favoriet 
     
     

    v.a. 238

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Linde 4 Sauna in Hoge Hexel

    Deze vrijstaande lodge voor 4 personen is gelijkvloers en heeft een woonkamer met zithoek en smart-tv. In de keuken vind je onder andere een vaatwasser, combimagnetron en koelkast met vriesvak. Er is zowel een koffiepadapparaat als een filter koffiezetapparaat aanwezig. In totaal zijn er 2 slaapkamers met beide 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een inloopdouche en er is een apart toilet. De lodge heeft verder een infraroodsauna of een traditionele sauna, en buiten in de tuin een veranda en overdekt terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de lodge en je kunt gratis gebruikmaken van wifi.
    Extra fijn: de lodge beschikt over airconditioning.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede