Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Twents Tiny House 4

Hoge Hexel, Nederland

twents-tiny-house-4twents-tiny-house-4twents-tiny-house-4twents-tiny-house-4twents-tiny-house-4
Favoriet 
     
     

    v.a. 227

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Twents Tiny House 4 in Hoge Hexel

    Deze vrijstaande lodge is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 12 jaar. De woonkamer beschikt over een smart-tv en wordt verwarmd door een gaskachel. De keuken is goed ingericht en beschikt onder andere over een waterkoker, een filter koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Beneden is 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De slaapkamer is gescheiden van het woongedeelte door een gordijn. Boven op de vide is 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden voor de kinderen. Deze slaapkamer heeft een traphekje. De badkamer is beneden en heeft een douchecabine en een toilet. Er is een overdekt terras met comfortabel tuinmeubilair. De auto kan worden geparkeerd op de centrale parkeergelegenheid van het park. Extra fijn: deze lodge beschikt over airconditioning en er kan gebruik worden gemaakt van gratis wifi.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn