Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

4 Persoons vakantiehuis in Holwerd | in Friesland

Holwerd, Nederland

4-persoons-vakantiehuis-in-holwerd-in-friesland4-persoons-vakantiehuis-in-holwerd-in-friesland4-persoons-vakantiehuis-in-holwerd-in-friesland4-persoons-vakantiehuis-in-holwerd-in-friesland4-persoons-vakantiehuis-in-holwerd-in-friesland
Favoriet 
     
     

    v.a. 283

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    4 Persoons vakantiehuis in Holwerd | in Friesland in Holwerd

    Aan de rand van het hoflijk en oude vissersdorpje Holwerd, ligt dit sfeervolle en authentieke vakantiehuis. Dit vakantiehuis is geschikt voor vier personen en ligt aan de vroegere uiterwaarden van de Waddenzee. Een prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en vissen. Als water- en natuurliefhebber bent u in dit vakantiehuis in Friesland op de perfecte bestemming! Vanuit de haven van Holwerd vertrekt de veerboot naar Ameland.

    In de gezellige woonkamer met zitje, eettafel en kachel kijkt u uit op een Waddenpanorama. Tevens vindt u hier een tweepersoons opklapbed, een televisie, radio, CD-speler, een eethoek en een sfeerhaard. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met onder andere een keramische kookplaat, filter koffiezetapparaat, vaatwasser en een magnetron met grillfunctie.Beneden vindt u in de gang een badkamer met wastafel, douche en toilet. Tevens bevindt zich hier de trap naar boven. Op de eerste etage vindt u een slaapkamer voor twee personen en een bedstee-nis voor twee kleine kinderen. Het vakantiehuis is geheel centraal verwarmd. Buiten in de grindtuin vindt u een gezellig prieeltje waar u kunt genieten van de warme zomeravonden of de opkomende ochtendzon. Ook voor uw fietsen is er een klein, verwarmd, schuurtje met wasbak waar de fietsen droog kunnen staan. Uw auto kunt u naast de deur parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna