Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Hoogersmilde - Prachtige 6 persoons Finse bungalow in Drenthe.

Hoogersmilde, Nederland

prachtige-6-persoons-finse-bungalow-in-drentheprachtige-6-persoons-finse-bungalow-in-drentheprachtige-6-persoons-finse-bungalow-in-drentheprachtige-6-persoons-finse-bungalow-in-drentheprachtige-6-persoons-finse-bungalow-in-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 344

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Hoogersmilde - Prachtige 6 persoons Finse bungalow in Drenthe. in Hoogersmilde

    Deze comfortabele zespersoons Finse bungalow ligt aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold op het Bungalowpark Hoogersmilde. Een klein vakantiepark met een geheel eigen karakter. Vanaf het vakantiepark zit u zo in de prachtige Drentse natuur.Er zijn in het totaal dertig houten Finse bungalows en vier Amerikaanse Loghomes. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand en hebben een royale tuin die overloopt in de natuur. Een fantastische plek voor een heerlijke vakantie in Drenthe!

    Comfortabel ingerichte en gelijkvloers vakantiehuis. De grote woonkamer heeft een televisie, zit- en eethoek en openslaande tuindeuren naar de veranda, uitgerust met tuinmeubilair. De keuken heeft onder andere een inductiekookplaat, grote koel-vrieskast combinatie, Nespresso machine, combimagnetron, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een vaatwasmachine.Er zijn drie slaapkamers , waarvan twee met twee één-persoons boxspring bedden en één met een stapelbed. Verder is er een ruime badkamer met wastafel en inloopdouche. Tevens is er een apart toilet. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de woning. Eventuele meerdere auto's dienen buiten het park langs de straat te worden geparkeerd.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen