Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

D Luxe 6

Hooghalen, Nederland

d-luxe-6d-luxe-6d-luxe-6d-luxe-6d-luxe-6
Favoriet 
     
     

    v.a. 414

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    D Luxe 6 in Hooghalen

    Deze vrijstaande bungalow met verdieping is geschikt voor 6 personen. In de woonkamer is een gezellige zithoek met een tv met streamingfuncties en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. De keuken is ingericht met een filter koffiezetapparaat, koffiecupapparaat, koelkast met vriesvak, combimagnetron, oven, thermostaatkraan, vaatwasser en een waterkoker. In de bungalow bevinden zich 3 slaapkamers. Er is 1 slaapkamer beneden met 2 eenpersoonsbedden en 2 slaapkamers boven met beide 2 eenpersoonsbedden. Voor elk bed is er een eenpersoonsdekbed en kussen aanwezig. Op beide verdiepingen is er een badkamer met regendouche aanwezig. Op de benedenverdieping bevindt zich een apart toilet. De bungalow is voorzien van een wasmachine en wasdroger. En je parkeert de auto op jouw privé parkeerplaats.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna