Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

F Wellness Bungalow 10

Hooghalen, Nederland

f-wellness-bungalow-10f-wellness-bungalow-10f-wellness-bungalow-10f-wellness-bungalow-10f-wellness-bungalow-10
Favoriet 
     
     

    v.a. 588

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    F Wellness Bungalow 10 in Hooghalen

    Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 10 personen. De bungalow heeft een verdieping en een berging. In de bungalow heb je een woonkamer met een dvd-speler en televisie. Er zijn 5 slaapkamers met in totaal 10 eenpersoonsbedden . 4 slaapkamers zijn boven op de eerste verdieping en 1 slaapkamer is op de begane grond. Boven zijn er 2 badkamers en beneden is er ook 1. Voor de wellness heb je de beschikking over een ligbad, een sunshower, een bubbelbad en een traditionele sauna. In de keuken staat een filter koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een waterkoker. En natuurlijk de kookinstallatie. In de tuin vind je het tuinmeubilair en het terras. Ook is er een parkeergelegenheid bij het vakantieverblijf. Je kan gratis gebruik maken van de Wifi.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 3 maart 2025 voor 4 dagen naar Nederland 654,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn