Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bad Hoophuizen - 6 persoons vakantiehuis met dakterras op een vakantiepark aan het Veluwemeer.

Hulshorst, Nederland

6-persoons-vakantiehuis-met-dakterras-op-een-vakantiepark-aan-het-veluwemeer6-persoons-vakantiehuis-met-dakterras-op-een-vakantiepark-aan-het-veluwemeer6-persoons-vakantiehuis-met-dakterras-op-een-vakantiepark-aan-het-veluwemeer6-persoons-vakantiehuis-met-dakterras-op-een-vakantiepark-aan-het-veluwemeer6-persoons-vakantiehuis-met-dakterras-op-een-vakantiepark-aan-het-veluwemeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 444

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Bad Hoophuizen - 6 persoons vakantiehuis met dakterras op een vakantiepark aan het Veluwemeer. in Hulshorst

    Dit zes persoons vakantiehuis met een heerlijk dakterras is gelegen op een vakantiepark Bad Hoophuizen. Het park is gelegen aan het Veluwemeer en is ideaal gelegen om verschillende watersporten te beoefenen of een bootje te huren. Door de centrale ligging is dit de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te leren kennen. Een aanrader is dan ook een wandel- of fietstocht in het Speulder- en Sprielderbos wat ook wel het bos van de dansende bomen wordt genoemd. Tevens zijn de steden Nunspeet, Vierhouten, Elburg en Harderwijk een bezoekje waard. Voor een uitje met het gezin kunt u naar Walibi Holland, het Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort.

    Op de begane grond is een ruime woonkamer met zit- en eethoek. Er is ook een doorkijk sfeerhaard aanwezig en centrale verwarming. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een Senseo koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers waarvan één voorzien van een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. Beide slaapkamers hebben een eigen luxe badkamer met douche en wastafel. Sommige huizen hebben één badkamer. Op de vide zijn er nog twee éénpersoonsbedden. Er is een tuin met terras en tuinmeubilair. Ook is er een ruim gemeubileerd dakterras. Bij dit vakantiehuis is er een parkeerplaats voor één auto.Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Doorkijkgashaard

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn