Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tiny House voor 4 personen op vakantiepark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer

Hulshorst, Nederland

tiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 322

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Tiny House voor 4 personen op vakantiepark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer in Hulshorst

    Dit sfeervolle huisje voor vier personen staat op vakantiepark Bad Hoophuizen; een perfecte locatie voor zowel water- als wandelliefhebbers. Het vakantiepark ligt namelijk aan het Veluwemeer, maar ook Nationaal Park Veluwezoom is nabijgelegen. Door de centrale ligging is er in de omgeving genoeg te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Walibi Holland of aan de gezellige plaatsen Harderwijk en Ermelo. Indien u culinair wilt genieten, kunt u goed in Vierhouten terecht. In oktober staat in dit dorp alles in het teken van de Wilddagen. Op het vakantiepark zelf vindt u onder andere een binnenzwembad, wellnesscentrum, speeltuinen en animatie voor de kinderen.

    Deze Tiny House is geschikt voor vier personen. De woonkamer beschikt over een hoekbank en televisie. Vanaf hier loop je de open keuken in. Deze is voorzien van kookplaat, koelkast, combimagnetron, Senseo koffiezetapparaat of koffiefilterapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers te bereiken via de trap in de woonkamer. Één slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere twee éénpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van douche, toilet wastafel. Via de openslaande deuren in de woonkamer loopt u zo het terras met overkapping op. Samen met andere Tiny Houses grenst het Tiny House aan een openlucht binnenplaats vaak met loungebanken, hangmatten en een barbecue. Er is parkeergelegenheid nabij de woning.Met voorkeur te boeken op basis van beschikbaarheid (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Overkapping

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn