Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tiny House voor 4 personen op vakantiepark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer

Hulshorst, Nederland

tiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeertiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-bad-hoophuizen-aan-het-veluwemeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 327

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Tiny House voor 4 personen op vakantiepark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer in Hulshorst

    Dit sfeervolle huisje voor vier personen staat op het bosrijke vakantiepark Bad Hoophuizen; een perfecte locatie voor zowel water- als wandelliefhebbers. Het vakantiepark ligt namelijk aan het Veluwemeer, maar ook Nationaal Park Veluwezoom is nabijgelegen. Door de centrale ligging is er in de omgeving genoeg te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Walibi Holland of aan de gezellige plaatsen Harderwijk en Ermelo. Indien u culinair wilt genieten, kunt u goed in Vierhouten terecht. In oktober staat in dit dorp alles in het teken van de Wilddagen. Op het vakantiepark zelf vindt u onder andere een binnenzwembad, wellnesscentrum, speeltuinen en animatie voor de kinderen.

    Dit knusse vakantiehuis is ingericht met veel natuurlijke invloeden. Via de woonkamer met televisie loop je door naar de keuken, welke is voorzien van onder andere een vaatwasser, Senseo, koelkast en combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers te bereiken via de trap in de woonkamer. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft twee losse éénpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Via de openslaande deuren in de woonkamer loop je het terras op met uitzicht op de tuin. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats, vaak met loungebanken, diverse hangmatten en een barbecue. Er is gratis parkeergelegenheid en je kunt gratis gebruik maken van Wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede