Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landschapspark Striks Erve - Comfortabele 4 persoons woonboerderij in IJhorst

IJhorst, Nederland

comfortabele-4-persoons-woonboerderij-in-ijhorstcomfortabele-4-persoons-woonboerderij-in-ijhorstcomfortabele-4-persoons-woonboerderij-in-ijhorstcomfortabele-4-persoons-woonboerderij-in-ijhorstcomfortabele-4-persoons-woonboerderij-in-ijhorst
Favoriet 
     
     

    v.a. 472

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Landschapspark Striks Erve - Comfortabele 4 persoons woonboerderij in IJhorst in IJhorst

    Deze knusse woonboerderij is geschikt voor vier personen en is gelegen op een ruim opgezet familiepark. De woonboerderijen hebben allemaal een ruime woonkamer en zijn voorzien van gratis draadloos internet. Het is heerlijk ontspannen op uw eigen terras voorzien van tuinmeubilair. Op basis van beschikbaarheid kunt u een boerderij reserveren welke beschikt over houtgestookte kachel of een sfeerhaard. De natuurrijke omgeving biedt u vele mogelijkheden tot mooie wandel-, fiets- en vaartochten.

    Deze authentieke vier persoons woonboerderijen beschikken over een ruime woonkamer met televisie met DVD-speler. In de open keuken vindt u voldoende inventaris voor minimaal vier personen, een vaatwasser, Senseo en filter koffiezetapparaat en een combimagnetron. Eén van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond en de andere slaapkamer bevindt zich op de eerste etage. Beide slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douchecabine en wastafel. Tevens vindt u op de begane grond een apart toilet en een berging. In de woning kunt u gratis gebruikmaken van draadloos internet en er staat een wasmachine en wasdroger tot uw beschikking.Buiten kunt u ontspannen genieten op uw eigen terras voorzien van tuinmeubilair. In uw tuin staat een schuurtje waar u uw fietsen veilig kunt stallen. Bij de boerderij is plaats voor één auto. Een eventueel tweede auto kunt u op de centrale parkeerplaats parkeren.Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Houtgestookte kachel of sfeerhaardLigbadHuisdiervrij2e toilet op verdiepingBubbelbadInfrarood sauna

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden