Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Kaatsheuvel - Chalet voor 6 personen op kindvriendelijk vakantiepark binnen- en buitenzwembad

Kaatsheuvel, Nederland

chalet-voor-6-personen-op-kindvriendelijk-vakantiepark-binnen-en-buitenzwembadchalet-voor-6-personen-op-kindvriendelijk-vakantiepark-binnen-en-buitenzwembadchalet-voor-6-personen-op-kindvriendelijk-vakantiepark-binnen-en-buitenzwembadchalet-voor-6-personen-op-kindvriendelijk-vakantiepark-binnen-en-buitenzwembadchalet-voor-6-personen-op-kindvriendelijk-vakantiepark-binnen-en-buitenzwembad
Favoriet 
     
     

    v.a. 334

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Kaatsheuvel - Chalet voor 6 personen op kindvriendelijk vakantiepark binnen- en buitenzwembad in Kaatsheuvel

    Kom en geniet in dit leuke zespersoons chalet op het kindvriendelijke vakantiepark Kaatsheuvel. Op het vakantiepark is vertier zowel jong als oud. Ga lekker zwemmen in het buitenzwembad met glijbaan en apart peutergedeelte. Bij iets minder weer is het heerlijk vertoeven in het binnen zwemparadijs met stroomversnelling, glijbaan en tropical bar en terras. Of in het indoor speelparadijs waar kinderen urenlang kunnen klimmen, klauteren en glijden. Het indoor speelparadijs is in het grandcafé gelegen, zodat u heerlijk kan genieten van een kopje koffie of een drankje terwijl uw kinderen lekker uitrazen. Ook buiten het vakantiepark zijn er uitjes genoeg. Ga lekker shoppen in Tilburg of 's-Hertogenbosch. Of wat dacht u van een dagje Efteling? Dit magische pretpark is op slechts vijf minuten rijden van dit vakantiehuis verwijderd! Al met al genoeg mogelijkheden voor een top vakantie.

    De woonkamer is voorzien van een zithoek, televisie en sfeerhaard. In de keuken zit onder andere een inductieplaat, koelkast, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een Nespresso apparaat. Er zijn drie slaapkamers waarvan met een tweepersoonsbed, een met een twee eenpersoonsbedden dan ander slaapkamer met een stapelbed. De luxe badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel en een toilet. De tuin is voorzien van terras met een complete tuinset en parasol. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn