Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De IJssel Eilanden - Een 4 persoons chalet omringt door Overijsselse natuur

Kampen, Nederland

een-4-persoons-chalet-omringt-door-overijsselse-natuureen-4-persoons-chalet-omringt-door-overijsselse-natuureen-4-persoons-chalet-omringt-door-overijsselse-natuureen-4-persoons-chalet-omringt-door-overijsselse-natuureen-4-persoons-chalet-omringt-door-overijsselse-natuur
Favoriet 
     
     

    v.a. 307

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De IJssel Eilanden - Een 4 persoons chalet omringt door Overijsselse natuur in Kampen

    In dit chalet kunt u samen met uw gezin komen genieten van de natuur en elkaar. Dit huisje is gemaak van natuurlijke materialen en dat straalt het ook uit. Een moderne en warme inrichting verwelkomt u graag. Het chalet is gelegen op het vakantiepark De IJssel Eilanden. Op de grens tussen Flevoland en Overijssel is waar het chalet zich bevindt. Deze locatie omvat veel water: het Reevemeer en de IJsseldelta liggen om de hoek. De waterliefhebbers zitten hier dus op hun plek.Het park De IJssel Eilanden heeft veel faciliteiten voor jong en oud. De kinderen kunnen klimmen en klauteren in de speeltuin. Ook is het mogelijk om een fiets te huren bij de receptie. Met een vakantie naar dit chalet hoeft niemand zich te vervelen.

    Dit chalet wat gelijkvloers is, is geschikt voor vier personen. De woonkamer wordt gevuld met een gezellige zithoek met televisie. Maar ook de keuken en de eettafel zijn hier te vinden. In de keuken kunt u gebruik maken van een vaatwasser, koffiezetapparaat, afzuigkap en inductiekookplaat. De keuken heeft eveneens een moderne uitrusting.In totaal zijn er twee slaapkamers. In beide kamers staan twee eenpersoonsbedden. In een slaapkamer dienen deze bedden als tweepersoonsbed. In de badkamer is een inloopdouche met wastafel. Het toilet zit in dit chalet apart van de badkamer.Buiten is er een terras voorzien van tuinmeubilair. Ook is er een parkeergelegenheid voor één auto en beschikking tot gratis Wi-Fi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn