Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De IJssel Eilanden - Een 6 persoons chalet met stijl tussen Overijssel en Flevoland!

Kampen, Nederland

een-6-persoons-chalet-met-stijl-tussen-overijssel-en-flevolandeen-6-persoons-chalet-met-stijl-tussen-overijssel-en-flevolandeen-6-persoons-chalet-met-stijl-tussen-overijssel-en-flevolandeen-6-persoons-chalet-met-stijl-tussen-overijssel-en-flevolandeen-6-persoons-chalet-met-stijl-tussen-overijssel-en-flevoland
Favoriet 
     
     

    v.a. 355

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De IJssel Eilanden - Een 6 persoons chalet met stijl tussen Overijssel en Flevoland! in Kampen

    Een prachtig vrijstaand chalet voor 6 personen: dat is waar een gezellige vakantie begint! U bent van harte welkom in dit vakantiehuis op het vakantiepark De IJssel Eilanden. Omringt met water en mooie natuur op de grens van Overijssel. Deze locatie zal u doen verbazen: een plek die rust uitstraalt.Het park geeft u veel mogelijkheden om uit te rusten: u kunt op het terras van uw verblijf relaxen, maar ook een fiets huren bij de receptie! Ontdek de omgeving en ga erop uit. Ook de hanzesteden Zwolle en Kampen wachten op u. U kunt daar heerlijk struinen door de karakteristieke straatjes van de stad.Op het park zelf zijn er ook genoeg faciliteiten voor jong en oud. De speeltuin, airtrampoline en het pannaveld zijn dé plaats om vakantievriendjes te maken voor de kinderen. Verder is er het restaurant en terras waar u kunt dineren of lunchen. Een heerlijke vakantiebestemming voor u?

    Dit chalet is geschikt voor wel zes vakantiegangers. De woonkamer wordt gevuld met een gezellige zithoek met televisie. Maar ook de keuken en de eettafel zijn hier te vinden. In de keuken kunt u gebruik maken van een vaatwasser, koffiezetapparaat, afzuigkap en inductiekookplaat. De keuken heeft eveneens een moderne uitrusting.In totaal zijn er drie slaapkamers. Alle kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden, waarvan de bedden op één kamer als tweepersoonsbed dienen. In de badkamers staat een regendouche om lekker fris de dag te beginnen. Verder zijn er nog twee aparte toiletten in dit chalet te vinden.Buiten is er een terras voorzien van tuinmeubilair en een parasol. Het is mogelijk om één auto te parkeren bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen