Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De IJssel Eilanden - Gezellig 4 persoons chalet met gratis WiFi op het park De IJssel Eilanden

Kampen, Nederland

gezellig-4-persoons-chalet-met-gratis-wifi-op-het-park-de-ijssel-eilandengezellig-4-persoons-chalet-met-gratis-wifi-op-het-park-de-ijssel-eilandengezellig-4-persoons-chalet-met-gratis-wifi-op-het-park-de-ijssel-eilandengezellig-4-persoons-chalet-met-gratis-wifi-op-het-park-de-ijssel-eilandengezellig-4-persoons-chalet-met-gratis-wifi-op-het-park-de-ijssel-eilanden
Favoriet 
     
     

    v.a. 298

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De IJssel Eilanden - Gezellig 4 persoons chalet met gratis WiFi op het park De IJssel Eilanden in Kampen

    Dit gezellige vakantiehuis staat op het vakantiepark De IJssel Eilanden gelegen op de grens tussen Flevoland en Overijssel. Deze moderne woning is geschikt voor 4 personen die een heerlijke vakantie willen ervaren. Vanaf het vakantiehuis kunt u op de fiets of in de boot stappen en er een lekker dagje op uit gaan. Of op het park zelf het terras op, om te genieten van het uitzicht over het Reevemeer. Het park is omringt met mooie natuur waar water een groot onderdeel van is. Relaxen gaat hier bijna vanzelf. Als natuurliefhebber bent u hier goed op uw plek, maar ook de (klein)kinderen zijn natuulijk van harte welkom! Met de faciliteiten van het park heeft u altijd wel iets te doen. Een pannaveld en airtrampoline staan klaar om gebruikt te worden. Ook kunnen kinderen op het park heerlijk spelen in een speeltuin. Met de hanzesteden Kampen en Zwolle in de buurt, kunt u altijd een leuke trip maken. Genoeg te doen rond dit leuke vakantiehuisje!

    Dit vrijstaande chalet draagt een moderne, maar huiselijke sfeer. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met televisie. Ook staat daar een eettafel. U kunt daar eten, maar ook voor een gezellige spelletjesavond is deze tafel perfect. In de keuken staat onder anderen een vaatwasser en koffiezetapparaat. Koken kan hier op een inductiekookplaat.Het chalet heeft twee slaapkamers: allebei met twee eenpersoonsbedden. In een van deze kamers dienen de bedden als tweepersoonsbed. In de badkamer vindt u het toilet, een regendouche en een wastafel. Buiten kunt u naar het terras waar een tuinset staat.Er is parkeergelegenheid voor één auto en u heeft toegang tot het gratis WiFi netwerk.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn