Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De IJssel Eilanden - Met 6 personen in een vakantiehuisje op park De IJssel Eilanden!

Kampen, Nederland

met-6-personen-in-een-vakantiehuisje-op-park-de-ijssel-eilandenmet-6-personen-in-een-vakantiehuisje-op-park-de-ijssel-eilandenmet-6-personen-in-een-vakantiehuisje-op-park-de-ijssel-eilandenmet-6-personen-in-een-vakantiehuisje-op-park-de-ijssel-eilandenmet-6-personen-in-een-vakantiehuisje-op-park-de-ijssel-eilanden
Favoriet 
     
     

    v.a. 355

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De IJssel Eilanden - Met 6 personen in een vakantiehuisje op park De IJssel Eilanden! in Kampen

    Op de scheiding tussen Overijssel en de Flevopolder, dat is waar u dit mooie vakantiehuisje vindt. Hier zit u midden in de natuur; omgeven door water en groen. Met de mogelijkheid om uw boot mee te nemen of er eentje te huren, drijft u zo over de mooie wateren in de omgeving. Naast het water kunt u hier natuurlijk meer natuur komen ontdekken door de wandel- en fietsroutes te betreden. Tijd voor een middagje shoppen? Een dag naar het mooie Kampen of Dronten is makkelijk te doen! Of u nou de natuur of de stad in wilt, hier zit u goed.Op het park De IJssel Eilanden zijn genoeg leuke dingen te ondernemen voor jong en oud. Genieten op het terras of spelen in de speeltuin: niemand verveelt zich hier. Met toegang tot het restaurant en de snackbar, is er ook keuze zat om lekker te eten. Wordt dit verblijf de plek waar u uw heerlijke vakantie viert?

    Dit verblijf is een vrijstaand chalet geschikt voor zes personen. De woning is gelijkvloers. Er is een woonruimte waar u een gezellige zithoek vindt met beschikking tot een televisie. De eettafel en keuken zijn in dezelfde ruimte te vinden. De keuken is erg uitgebreid en bevat een oven, waterkoker, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer en inductiekookplaat.De drie slaapkamers in het huis bevatten allemaal twee eenpersoonsbedden. In een van de kamers dienen deze als tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een regendouche, toilet en wasbak. Er is ook een apart toilet in de woning aanwezig.Buiten is toegang tot een terras met tuin set en is er parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn