Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De IJssel Eilanden - Modern 4 persoons Tiny House bij het water op park De IJssel Eilanden

Kampen, Nederland

modern-4-persoons-tiny-house-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenmodern-4-persoons-tiny-house-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenmodern-4-persoons-tiny-house-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenmodern-4-persoons-tiny-house-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenmodern-4-persoons-tiny-house-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilanden
Favoriet 
     
     

    v.a. 283

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De IJssel Eilanden - Modern 4 persoons Tiny House bij het water op park De IJssel Eilanden in Kampen

    Dit kleine vakantiehuisje staat op het vakantiepark De IJssel Eilanden gelegen op de grens tussen Flevoland en Overijssel. Het vakantiehuis is omringt met water en mooie natuur. Als natuurliefhebber kunt u hier goed tot rust komen, maar ook uw (klein)kinderen zijn natuulijk van harte welkom! Met de faciliteiten van het park heeft u altijd wel iets te doen. Vanaf het vakantiehuis kunt u op de fiets stappen en er een lekker dagje op uit gaan. Of op het park zelf het terras op om te genieten van het uitzicht over het Reevemeer en de speeltuin.

    Deze knusse Tiny Home heeft een moderne inrichting. De woonkamer beschikt over een kleine zithoek met televisie. In dezelfde ruimte vindt u de keuken en de eettafel. In de keuken staat een waterkoker en koffiezetapparaat die u kunt gebruiken. Er is een inductiekookplaat ter beschikking met een afzuigkap. Er zijn twee slaapkamers in totaal. Allebei hebben zij twee eenpersoonsbedden die dienen als een tweepersoonsbed. In de badkamer is een mooie regendouche te vinden met een wastafel en toilet. Dit is de enige wc in de woning.Buiten is een mooi terras waar u gebruik kunt maken van een tuinset. Ook is er een centrale parkeerplaats waar de auto kan worden geparkeerd.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn