Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De IJssel Eilanden - Prachtig 4 persoons chalet aan het water gelegen op vakantiepark

Kampen, Nederland

prachtig-4-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-op-vakantieparkprachtig-4-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-op-vakantieparkprachtig-4-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-op-vakantieparkprachtig-4-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-op-vakantieparkprachtig-4-persoons-chalet-aan-het-water-gelegen-op-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 346

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De IJssel Eilanden - Prachtig 4 persoons chalet aan het water gelegen op vakantiepark in Kampen

    Dit gezellige vakantiehuis voor vier personen bevindt zich op de grens tussen Flevoland en Overijssel, op het vakantiepark De IJssel Eilanden, te midden van een prachtige natuurlijke omgeving. Het chalet ligt dicht bij verschillende wateren, waaronder het Reevemeer, een deel van het Drontermeer en de IJsseldelta, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van watersport. Om de omgeving vanaf het vakantiehuis te verkennen, biedt het park fiets- en bootverhuur. U kunt dus over het water varen of door de natuur fietsen. Daarnaast zijn de historische steden Kampen en Zwolle, beide Hanzesteden, gemakkelijk te bereiken voor een middagje winkelen of ontspannen op terrasjes. Op het park zelf zijn diverse faciliteiten beschikbaar, waaronder een speeltuin voor kinderen. Kortom, een uitstekende locatie om van een heerlijke vakantie te genieten!

    Dit vrijstaande chalet biedt een moderne en ruime sfeer en is gelegen aan het water, met een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer. De woonkamer beschikt over een gezellige zithoek met een televisie en een eettafel waar u kunt genieten van maaltijden of gezelschapsspellen kunt spelen. De keuken is goed uitgerust met voorzieningen zoals een vaatwasser, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat, koelkast, waterkoker en inductieplaat. Het chalet heeft twee slaapkamers met eenpersoonsbedden. In de badkamer vindt u een toilet, douche en wastafel. Buiten kunt u ontspannen op het terras met een tuinset. Er is parkeergelegenheid voor één auto en u heeft toegang tot gratis WiFi. Een ideale plek om van uw vakantie te genieten!

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid