Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De IJssel Eilanden - Vrijstaand 4 persoons chalet bij het water op park De IJssel Eilanden

Kampen, Nederland

vrijstaand-4-persoons-chalet-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenvrijstaand-4-persoons-chalet-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenvrijstaand-4-persoons-chalet-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenvrijstaand-4-persoons-chalet-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilandenvrijstaand-4-persoons-chalet-bij-het-water-op-park-de-ijssel-eilanden
Favoriet 
     
     

    v.a. 317

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De IJssel Eilanden - Vrijstaand 4 persoons chalet bij het water op park De IJssel Eilanden in Kampen

    Net op de grens tussen Flevoland en Overijssel vindt u dit leuke vakantiehuis. Een gezellig chalet voor vier personen: de perfecte vakantiebestemming voor u en uw gezin! Het chalet staat op het vakantiepark De IJssel Eilanden en heeft een mooie natuurrijke omgeving. Het vakantiehuis staat vlakbij verschillende wateren, zoals: het Reevemeer, een stukje van het Drontermeer en de IJsseldelta. Waterliefhebbers zullen deze vakantiebestemming niet af kunnen wijzen.Om de locatie vanaf het vakantiehuis te kunnen ontdekken, maakt het park het huren van een fiets of boot mogelijk. Drijf over het water of fiets door de natuur. Naast het genieten van deze omgeving, kunt u ook richting de stad. De hanzesteden Kampen en Zwolle liggen namelijk om de hoek. Een middagje shoppen of terrasjes pakken is dus ook mogelijk!Op het park zelf zijn er verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo is er onder andere een heerlijke speeltuin voor de kinderen. Begint uw heerlijke vakantie hier?

    Dit chalet heeft een ruime woonkamer waar u en uw kroost zich goed kunnen vermaken. Naast de bank, stoelen en de bijzettafeltjes staat er uiteraard een televisie. In de keuken vindt u een aantal apparaten die u kunt gebruiken. Dit gaat over een waterkoker, vaatwasser, combimagnetron, koffiezetter en een koelvriescombinatie. Een lekker kopje koffie of thee is dus altijd dichtbij. Tussen de keuken en de woonkamer staat een tafel. Voor het gezellige ontbijtje, de lunch, het diner of wellicht een goed potje kaarten.Er zijn twee slaapkamers met beiden twee eenpersoonsbedden. In een kamer worden de twee bedden als tweepersoonsbed gebruikt. In de badkamer kunt u komen relaxen onder de regendouche. Het toilet zit bij de badkamer in. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het vakantieverblijf.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn