Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Charmante 5 persoons vrijstaande dijkhuisje in Stroodorp

Kamperland, Nederland

charmante-5-persoons-vrijstaande-dijkhuisje-in-stroodorpcharmante-5-persoons-vrijstaande-dijkhuisje-in-stroodorpcharmante-5-persoons-vrijstaande-dijkhuisje-in-stroodorpcharmante-5-persoons-vrijstaande-dijkhuisje-in-stroodorpcharmante-5-persoons-vrijstaande-dijkhuisje-in-stroodorp
Favoriet 
     
     

    v.a. 952

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Charmante 5 persoons vrijstaande dijkhuisje in Stroodorp in Kamperland

    Dit nostalgische vijf persoons dijkhuisje is gelegen in Stroodorp, een lintdorpje van 35 dijkhuisjes in het buitengebied van Noord-Beveland. Het dorp Kamperland en de supermarkt liggen op ongeveer drie kilometer. In 15 minuten fietsen staat u op het Banjaardstrand. Dit mooie zandstrand, behoort al jaren tot de schoonste stranden van Nederland. Dit vakantiehuis is een ideale plek voor mensen die van rust en natuur houden.

    De gezellige woonkamer en de volledig ingerichte keuken bieden prachtig uitzicht over het wijde polderlandschap. Vanuit de eethoek aan de dijkzijde kijkt u uit over enkele lagergelegen pittoreske huisjes met boomgaarden en over landerijen en oude dijken in de verte. Op de begane grond zijn een afzonderlijke badkamer en toilet gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers: een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met een eenpersoonsbed en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Het vrijstaande natuurhuisje heeft een terras en een omsloten tuin op het zuiden. De woning wordt verwarmd doormiddel van een centrale verwarming.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna