Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2406 Vakantiebungalow in Kamperland

Kamperland, Nederland

vz2406-vakantiebungalow-in-kamperlandvz2406-vakantiebungalow-in-kamperlandvz2406-vakantiebungalow-in-kamperlandvz2406-vakantiebungalow-in-kamperlandvz2406-vakantiebungalow-in-kamperland
Favoriet 
 
 

v.a. 901

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ2406 Vakantiebungalow in Kamperland in Kamperland

6-Persoons vrijstaande Bungalow in Kamperland

Deze vrijstaande bungalow, gelegen in een rustig park, is in 2023 volledig gerenoveerd en biedt plaats aan 6 personen. Vanuit de bungalow loop je zo naar het Veerse Meer en binnen 20 minuten fiets je naar het strand van de Noordzee. Het is de ideale plek voor liefhebbers van watersport en natuur.

In deze vakantiewoning geniet je van veel rust en privacy. Op slechts 5 minuten lopen vind je een camping met handige voorzieningen zoals een kleine supermarkt en een restaurant. Ook zijn er mogelijkheden voor watersportlessen, zoals suppen en windsurfen. De omgeving is perfect voor activiteiten op het water zoals zeilen, surfen, snorkelen en waterskiën. Er zijn meerdere surf- en zeilscholen in de buurt en watersportcentrum De Schotsman is makkelijk bereikbaar. Achter de bungalow is er een speel- en voetbalveld voor kinderen.

De woning ligt op een royaal perceel aan het einde van een doodlopend laantje. De zonnige tuin op het zuiden biedt veel privacy. U vindt altijd wel een plekje in de zon waar u in alle rust in één van de ligstoelen van de tuin kunt genieten. Op het sfeervolle terras kunt u tot laat in de avond genieten van een zwoele zomeravond. En de volgende ochtend loopt u met uw surfplank direct door naar het Veerse meer.

Voor een dagje cultuur of winkelen zijn historische steden zoals Goes, Middelburg, Zierikzee en Vlissingen goed bereikbaar. Een uitstapje naar Veere en Vrouwenpolder is ook zeker aan te raden. Van mei tot en met september kun je gebruikmaken van het voet- en fietsveer tussen Kamperland en Veere. Daarnaast kun je prachtige wandelingen maken door natuurgebieden en fietsen door het polderlandschap.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 04-11-2024 t/m 08-11-2024 (4 dagen) 901,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

Slenaken-Heijenrath