Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellig 2 persoons appartement nabij Valkenburg in Limburg

Klimmen, Nederland

gezellig-2-persoons-appartement-nabij-valkenburg-in-limburggezellig-2-persoons-appartement-nabij-valkenburg-in-limburggezellig-2-persoons-appartement-nabij-valkenburg-in-limburggezellig-2-persoons-appartement-nabij-valkenburg-in-limburggezellig-2-persoons-appartement-nabij-valkenburg-in-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 312

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellig 2 persoons appartement nabij Valkenburg in Limburg in Klimmen

    Toe aan een heerlijk ontspannen vakantie in Limburg? Dit leuke tweepersoonsappartement op de begane grond in Klimmen is hier perfect voor. Het appartement bevindt zich op een gunstige locatie, slechts drie kilometer verwijderd van het bruisende centrum van Valkenburg. Hier vindt u een scala aan mogelijkheden voor uitgaan, ontspanning en diverse activiteiten. Het pittoreske dorpscentrum van Klimmen ligt op slechts 1,5 kilometer afstand en biedt handige voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, slager, groenteboer, drogist, lunchrooms en restaurants. Op het domein Hellebeuk, waar het appartement zich bevindt, zijn er voorzieningen zoals een zwembad, tennisbaan en jeu de boules-baan aanwezig. Hier kunt u volop genieten van recreatieve activiteiten en sportieve bezigheden. Vanaf de voordeur van het appartement kunt u direct het prachtige Heuvelland verkennen, waar u kunt fietsen en wandelen in een adembenemende natuurlijke omgeving.

    Dit appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen toegang. Zodra u binnenkomt, betreedt u de hal met een garderobe. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek en een televisie. Via de schuifpui heeft u directe toegang tot het terras. De keuken is praktisch ingericht en uitgerust met een combimagnetron, een koffiezetapparaat met filter, een waterkoker en een koelkast met een vriesvakje. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en de badkamer beschikt over een wastafel, toilet en douche. Buiten, via de schuifpui, bereikt u een ruim terras met tuinmeubilair en een parasol. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het Limburgse Heuvelland en volop privacy ervaren. Parkeergelegenheid is beschikbaar naast het appartement.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn