Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis met een heerlijke tuin | Drenthe

Koekange, Nederland

prachtig-gelegen-4-persoons-vakantiehuis-met-een-heerlijke-tuin-drentheprachtig-gelegen-4-persoons-vakantiehuis-met-een-heerlijke-tuin-drentheprachtig-gelegen-4-persoons-vakantiehuis-met-een-heerlijke-tuin-drentheprachtig-gelegen-4-persoons-vakantiehuis-met-een-heerlijke-tuin-drentheprachtig-gelegen-4-persoons-vakantiehuis-met-een-heerlijke-tuin-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 429

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis met een heerlijke tuin | Drenthe in Koekange

    Dit heerlijke vierpersoons vakantiehuis staat op een 1800m2 groot (omheind) grondstuk met een eigen oprijlaan. Dit bijzondere vakantiehuis ligt vlakbij het Drentse Meppel en Ruinen. Een goede nachtrust is hier gegarandeerd. s' Nachts is het hier muisstil en lekker donker. En wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, wordt u uitgerust wakker van tjilpende vogeltjes. Soms kunt u zelfs eekhoorntjes in de tuin zien. Een bijzondere beleving! Vanuit de tuin wandel of fiets je direct het bos in. Bij terugkomst kun je nagenieten op één van de terrassen. Kom je met kinderen? Zij kunnen in de tuin naar hartelust spelen. Mocht u de stilte even willen ontvluchten dan ben je in een paar minuten in Meppel, Ruinen of Hoogeveen. Dit vakantiehuisje is een buitengewone plek om te verblijven!

    Ruime woonkamer met een eethoek en een zithoek met sfeerhaard en TV. Deopen keuken incl. vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvak,Nespresso, waterkoker en een vierpits kookstel. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoons boxspringcombinatie en een slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Buiten heeft u een overkapte veranda. Om het vakantiehuis heen liggen meerdere terrassen met tuinsets, zodat op elk moment van de dag van de zon of de schaduw genoten kan worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn