Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

6 persoons vakantiewoning op begane grond, met badkamer voor rolstoelgebruikers in Dishoek

Koudekerke-Dishoek, Nederland

6-persoons-vakantiewoning-op-begane-grond-met-badkamer-voor-rolstoelgebruikers-in-dishoek6-persoons-vakantiewoning-op-begane-grond-met-badkamer-voor-rolstoelgebruikers-in-dishoek6-persoons-vakantiewoning-op-begane-grond-met-badkamer-voor-rolstoelgebruikers-in-dishoek6-persoons-vakantiewoning-op-begane-grond-met-badkamer-voor-rolstoelgebruikers-in-dishoek6-persoons-vakantiewoning-op-begane-grond-met-badkamer-voor-rolstoelgebruikers-in-dishoek
Favoriet 
     
     

    v.a. 319

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    6 persoons vakantiewoning op begane grond, met badkamer voor rolstoelgebruikers in Dishoek in Koudekerke-Dishoek

    Deze ruime en comfortabele vakantiewoning biedt plaats aan maximaal zes personen en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zodat iedereen kan genieten van een zorgeloos verblijf. Gelegen op de begane grond, op slechts 1,9 kilometer afstand van de duinovergang van het prachtige strand van Dishoek. Verken de charmante dorpjes rondom Dishoek, zoals Zoutelande, Westkapelle en Biggekerke. De stad Vlissingen ligt op enkele kilometers van de vakantiewoning vandaan. Verken de gezellige winkelstraten, geniet van een hapje en een drankje in de vele restaurants en cafés, of breng een bezoek aan het maritieme muZEEum.

    Via de keuken komt u de vakantiewoning binnen en vervolgens betreedt u de woonkamer binnen. De woonkamer biedt een luxe slaapbank voor twee personen en een ruime eettafel met zes stoelen. De open keuken is compleet met een koelkast, vier gaspitten, vaatwasser, combimagnetron/bakoven, waterkoker, Senseo en filterkoffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoonsbedden die zowel naast elkaar als apart geplaatst kunnen worden, en de tweede slaapkamer heeft ook twee eenpersoonsbedden en een linnenkast. De aangepaste badkamer is voorzien van een verhoogd toilet, een douche met stoeltje en handgrepen. Via de schuifpui in de woonkamer komt u uit op de grote groene tuin met terras en tuinmeubilair, waar u kunt ontspannen te midden van de natuurlijke omgeving. Deze vakantiewoning biedt alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf, ideaal voor families en rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn welkom!

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet