Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

H.House - Groeneweg 3 | Koudekerke 'Jikk

Koudekerke, Nederland

hhouse-groeneweg-3-koudekerke-jikkhhouse-groeneweg-3-koudekerke-jikkhhouse-groeneweg-3-koudekerke-jikkhhouse-groeneweg-3-koudekerke-jikkhhouse-groeneweg-3-koudekerke-jikk
Favoriet 
     
     

    v.a. 563

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    H.House - Groeneweg 3 | Koudekerke 'Jikk in Koudekerke

    Dit nieuwe vakantiehuis in de polder bij Koudekerke is een waar pareltje! De grote living kijkt uit over het landschap, en wat een uitzicht geniet je dan! Vanuit de woonkamer stap je de overkapte veranda op waar het heerlijk genieten is in de avonduren van de ondergaande zon of een zwoele zomeravond. In de open keuken is alle comfort aanwezig. De badkamer heeft een wastafel en inloopdouche. Er is een apart toilet. De open trap leidt naar de bovenverdieping. Hier zijn twee slaapkamers met eenpersoonsbedden aanwezig, die een heerlijke nachtrust garanderen.

    Max . aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers; 2
    Aantal badkamers: 1
    Opp. m 2

    Beschrijving
    Dit nieuwe vakantiehuis in de polder bij Koudekerke is een waar pareltje! De grote living kijkt uit over het landschap, en wat een uitzicht geniet je dan! Vanuit de woonkamer stap je de overkapte veranda op waar het heerlijk genieten is in de avonduren van de ondergaande zon of een zwoele zomeravond. In de open keuken is alle comfort aanwezig. De badkamer heeft een wastafel en inloopdouche. Er is een apart toilet. De open trap leidt naar de bovenverdieping. Hier zijn twee slaapkamers met eenpersoonsbedden aanwezig, die een heerlijke nachtrust garanderen. Ontbijt is verkrijgbaar (bij aankomst reserveren). Hoe fijn is het om te ontwaken en met een kakelvers ontbijt de dag te starten op het terras? 

    Complex
    Deze vakantiewoning staat op het erf van de eigenaar. Er is een fietsenberging aanwezig en een parkeerplaats.

    Omgeving
    U heeft volop privacy in het vakantiehuis, wat aan de rand van Koudekerke te vinden is. Koudekerke heeft een sfeervol dorpsplein waar het heerlijk genieten is op één van de terrasjes. De verse bakker en supermarkt voorzien in de dagelijkse boodschappen. De omgeving nodigt uit om te wandelen en fietstochten te maken.

    Koudekerke is centraal gelegen en binnen 10 km ontdekt u alle punten van Walcheren. Domburg en Westkapelle, monumentenstad Middelbug, maritiem Vlissingen en vestingstad Veere. Op 3 km zit u op de mooiste zuidstranden van Nederland. Aan de zuidkant van Walcheren, bij Koudekerke-Dishoek treft u niet alleen de mooiste stranden, maar ook de stranden waar de meeste zonuren geteld worden.
    Een ideale plek voor een heerlijke vakantie!



    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna