Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort de Brabantse Kempen - 6 persoons vakantiepark met hottub in de tuin op vakantiepark de Brabantse Kempen

Lage Mierde, Nederland

6-persoons-vakantiepark-met-hottub-in-de-tuin-op-vakantiepark-de-brabantse-kempen6-persoons-vakantiepark-met-hottub-in-de-tuin-op-vakantiepark-de-brabantse-kempen6-persoons-vakantiepark-met-hottub-in-de-tuin-op-vakantiepark-de-brabantse-kempen6-persoons-vakantiepark-met-hottub-in-de-tuin-op-vakantiepark-de-brabantse-kempen6-persoons-vakantiepark-met-hottub-in-de-tuin-op-vakantiepark-de-brabantse-kempen
Favoriet 
     
     

    v.a. 418

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort de Brabantse Kempen - 6 persoons vakantiepark met hottub in de tuin op vakantiepark de Brabantse Kempen in Lage Mierde

    Dit vakantiehuis is geschikt voor zes personen en beschikt over een hottub in de tuin. Het ligt op een vakantiepark in de Brabantse natuur. Er zijn diverse faciliteiten op het vakantiepark zoals een restaurant, bar, fietsverhuur, verwarmd buitenzwembad, midgetgolfbaan en twee speeltuinen. U kunt het natuurgebied de Brabantse Kempen goed verkennen te voet of met de fiets. Daarnaast kunt u in de omliggende dorpen Reusel en Hapert genieten van de Brabantse gastvrijheid. Verder kunt u vanaf dit vakantiepark gemakkelijk een bezoekje brengen aan Safaripark de Beekse Bergen, de Efteling of Zoo Veldhoven.

    Dit chalet beschikt over een comfortabele woonkamer met een zithoek en een tv. De aangrenzende keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis, een koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een combimagnetron. Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers, twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Daarnaast is er een apart toilet. Buiten bevindt zich een tuin met een hottub, een terras en tuinmeubilair. Bij het chalet is parkeergelegenheid aanwezig.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn