Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

2 persoons Tiny House op Resort Lexmond

Lexmond, Nederland

2-persoons-tiny-house-op-resort-lexmond2-persoons-tiny-house-op-resort-lexmond2-persoons-tiny-house-op-resort-lexmond2-persoons-tiny-house-op-resort-lexmond2-persoons-tiny-house-op-resort-lexmond
Favoriet 
     
     

    v.a. 181

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    2 persoons Tiny House op Resort Lexmond in Lexmond

    Het Tiny House is gelegen op Resort Lexmond en is een vakantiepark in de provincie Utrecht, Nederland, bekend om zijn comfortabele chalets en bungalows, uitgebreide faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, verwarmd peuterbad, restaurant met dakterras, speeltuin, en wasserette. Het park ligt in een rustige, natuurrijke omgeving nabij de rivier de Lek. De omgeving van Lexmond wordt gekenmerkt door een pittoresk rivierenlandschap, historische dorpjes, en nabijgelegen natuurgebieden zoals Nationaal Park De Biesbosch. Dankzij de centrale ligging is het park goed bereikbaar en ideaal voor zowel ontspanning als culturele uitstapjes.

    Dit verblijf is klein maar van alle gemakken voorzien. De woonkamer is ingericht met een zithoek met bank en smart-tv en een kleine eethoek met tafel en twee stoelen. In deze ruimte bevindt zich de keuken welke onder andere is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, Douwe Egberts koffiecupapparaat, combimagnetron en koelkast. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Buiten is een terras met tuintafel en stoelen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath