Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

4 persoons chalet op Resort Lexmond

Lexmond, Nederland

4-persoons-chalet-op-resort-lexmond4-persoons-chalet-op-resort-lexmond4-persoons-chalet-op-resort-lexmond4-persoons-chalet-op-resort-lexmond4-persoons-chalet-op-resort-lexmond
Favoriet 
     
     

    v.a. 269

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    4 persoons chalet op Resort Lexmond in Lexmond

    Het 4 persoons chalet is gelegen op Resort Lexmond en is een vakantiepark in de provincie Utrecht, Nederland, bekend om zijn comfortabele chalets en bungalows, uitgebreide faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, verwarmd peuterbad, restaurant met dakterras, speeltuin, en wasserette. Het park ligt in een rustige, natuurrijke omgeving nabij de rivier de Lek. De omgeving van Lexmond wordt gekenmerkt door een pittoresk rivierenlandschap, historische dorpjes, en nabijgelegen natuurgebieden zoals Nationaal Park De Biesbosch. Dankzij de centrale ligging is het park goed bereikbaar en ideaal voor zowel ontspanning als culturele uitstapjes.

    Het chalet is geschikt voor vier personen heeft een gezellige zithoek met meubilair en smart-tv in de woonkamer. Aansluitend is de open keuken en eethoek met eettafel en eetkamerstoelen. De keuken is onder andere voorzien van een Douwe Egberts koffiecupapparaat, vaatwasser, kookstel, combimagnetron en koel-vries combinatie. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Buiten is een tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt uw auto parkeren bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath