Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

12 persoons vakantiehuis met privé zwembad, bubbelbad en sauna op Résidence Lichtenvoorde

Lichtenvoorde, Nederland

12-persoons-vakantiehuis-met-prive-zwembad-bubbelbad-en-sauna-op-residence-lichtenvoorde12-persoons-vakantiehuis-met-prive-zwembad-bubbelbad-en-sauna-op-residence-lichtenvoorde12-persoons-vakantiehuis-met-prive-zwembad-bubbelbad-en-sauna-op-residence-lichtenvoorde12-persoons-vakantiehuis-met-prive-zwembad-bubbelbad-en-sauna-op-residence-lichtenvoorde12-persoons-vakantiehuis-met-prive-zwembad-bubbelbad-en-sauna-op-residence-lichtenvoorde
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.079

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    12 persoons vakantiehuis met privé zwembad, bubbelbad en sauna op Résidence Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

    In een prachtig bosrijke omgeving, aan de waterkant ligt deze prachtige 12 persoons groepsaccommodatie, met een privé zwembad, sauna, bubbelbad en buitendouche, op Résidence Lichtenvoorde. Tijdens uw verblijf zult u uitgebreid kunnen genieten van de prachtige natuur. U kunt de geur van de bakker om de hoek ruiken en snuift de cultuur onder het genot van een drankje op één van de sfeervolle terrassen. De echte lichtpunten zijn de combinatie van de nostalgie en de rust op het vakantiepark. Het park kent voldoende faciliteiten om u van een zorgeloze vakantie te voorzien.

    De woonkamer is stijlvol ingericht met luxe meubilair, smart-tv en een sfeerhaard. De eettafel en zithoek bieden beide ruimte voor het hele gezelschap. De open keuken is compleet ingericht met onder andere een vaatwasser, koelkast, vriezer, vijfpits kookstel, combimagnetron, Nespresso koffiezetapparaat en een waterkoker. Er zijn zes slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden, drie badkamers met een douche, toilet en wastafel en op de begane grond nog een apart toilet. Rondom de villa zijn meerdere plekken om heerlijk in de buitenlucht te relaxen: in de sauna, in het privé zwembad (verwarmd tot 20 graden), het bubbelbad of onder de buitendouche! Er is plek voor 3 auto's bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Eigen Zwembad,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen