Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Lichtenvoorde - Gezellig 5 persoons MIVA vakantiehuis op vakantiepark Lichtenvoorde

Lichtenvoorde, Nederland

gezellig-5-persoons-miva-vakantiehuis-op-vakantiepark-lichtenvoordegezellig-5-persoons-miva-vakantiehuis-op-vakantiepark-lichtenvoordegezellig-5-persoons-miva-vakantiehuis-op-vakantiepark-lichtenvoordegezellig-5-persoons-miva-vakantiehuis-op-vakantiepark-lichtenvoordegezellig-5-persoons-miva-vakantiehuis-op-vakantiepark-lichtenvoorde
Favoriet 
     
     

    v.a. 285

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence Lichtenvoorde - Gezellig 5 persoons MIVA vakantiehuis op vakantiepark Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

    In een prachtig bosrijke omgeving staat dit MIVA vijfpersoons vakantiehuis op vakantiepark Lichtenvoorde. Tijdens uw verblijf zult u uitgebreid kunnen genieten van de prachtige natuur. U kunt de geur van de bakker om de hoek ruiken en snuift de cultuur onder het genot van een drankje op één van de sfeervolle terrassen. De echte lichtpunten zijn de combinatie van de nostalgie en de rust op het vakantiepark. Het park kent voldoende faciliteiten, waaronder een zwembad, om u van een zorgeloze vakantie te voorzien.

    Ruime woonkamer met een eethoek, zithoek met tv en openslaande terrasdeuren. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat, koelkast, vierpits kookstel, waterkoker en een combimagnetron. In het vakantiehuis zijn extra brede deuren aanwezig. Er zijn twee slaapkamers, één met twee éénpersoonsbedden en één met één éénpersoonsbed en een stapelbed. De badkamer heeft een inloopdouche met beugels, wastafel en een toilet met beugels. Bij het vakantiehuis is er een heerlijke tuin. Op het terras kunt u gebruik maken van een tuinset. Er is plek voor één auto bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna