Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vier persoons chalet op Résidence Lichtenvoorde

Lichtenvoorde, Nederland

vier-persoons-chalet-op-residence-lichtenvoordevier-persoons-chalet-op-residence-lichtenvoordevier-persoons-chalet-op-residence-lichtenvoordevier-persoons-chalet-op-residence-lichtenvoordevier-persoons-chalet-op-residence-lichtenvoorde
Favoriet 
     
     

    v.a. 247

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vier persoons chalet op Résidence Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

    Dit chalet voor vier personen ligt in een prachtig bosrijke omgeving, op Résidence Lichtenvoorde. Tijdens uw verblijf zult u uitgebreid kunnen genieten van de prachtige natuur. U kunt de geur van de bakker om de hoek ruiken en snuift de cultuur onder het genot van een drankje op één van de sfeervolle terrassen. De echte lichtpunten zijn de combinatie van de nostalgie en de rust op het vakantiepark. Het park kent voldoende faciliteiten om u van een zorgeloze vakantie te voorzien.

    Woonkamer met een zit- en eethoek met een televisie en wifi. In de keuken zit onder andere een 4-pits fornuis, koel-vriescombinatie, combimagnetron en een Nespresso. Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. In de badkamer is een douche, toilet en een wastafel. Buiten is er een gemeubileerd terras en parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna