Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Onthaasten in de Achterhoek - Luxe 6 persoons vakantiehuis met hottub, combi sauna en sunshower in de Achterhoek.

Lievelde, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-combi-sauna-en-sunshower-in-de-achterhoekluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-combi-sauna-en-sunshower-in-de-achterhoekluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-combi-sauna-en-sunshower-in-de-achterhoekluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-combi-sauna-en-sunshower-in-de-achterhoekluxe-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-combi-sauna-en-sunshower-in-de-achterhoek
Favoriet 
     
     

    v.a. 894

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark Onthaasten in de Achterhoek - Luxe 6 persoons vakantiehuis met hottub, combi sauna en sunshower in de Achterhoek. in Lievelde

    Verlangt u naar een ontsnapping aan stress en een oase van rust en ruimte? Dan heten we u van harte welkom in dit luxe vakantiehuis voor zes personen, dat volledig gericht is op uw welzijn en ontspanning. Dit vakantieverblijf ademt een eigentijdse en luxe sfeer uit, en omvat tevens talloze moderne woontrends. Hier kunt u volop genieten van wellnessfaciliteiten, waaronder een zalige hottub voor ultieme ontspanning, een Canadese Barrel sauna om diep te relaxen en zelfs een sunshower voor verkwikkende momenten. Daarnaast vindt u in het bijgebouw een driepersoons gecombineerde Finse of infraroodsauna. Uw comfort en welzijn staan centraal, waardoor u volledig kunt ontspannen. Na een dag vol rust kunt u 's avonds heerlijk neerploffen op de bank in de gezellige woonkamer, bij de warmte van de houtkachel, terwijl u geniet van een goed glas wijn. Ook kunt u zich buiten onder een overdekt terras op een heerlijke loungebank nestelen en genieten van het uitzicht op het aangrenzende weiland. De wellnessfaciliteiten zijn heerlijk centraal gelegen.

    De wellnesswoning beschikt over een gezellige zithoek, een flatscreen televisie aan de muur en een knusse houthaard voor warme en sfeervolle momenten. De open keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Denk aan een Nespresso koffiezetapparaat, kookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Op de begane grond vindt u een tweepersoonsslaapkamer met een comfortabel boxspringbed van 1.60 meter breed. Op de eerste verdieping ontdekt u naast het tweede toilet met extra wastafelruimte nog twee andere slaapkamers, beide voorzien van eveneens heerlijke boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft een grote kastenwand en er is ook een kinderbed aanwezig. De badkamer is modern ingericht en uitgerust met een full body sunshower. Deze sunshower biedt de keuze tussen een gezonde dosis UV-zonlicht om tijdens het douchen te bruinen, of de spieren op te warmen met de infrarood warmtelampen. Deze woning heeft tevens een houtgestookte, overdekte staande hottub voor zes personen, een solar buitendouche en een knus overdekt terras met een loungebank gemaakt van steigerhout. Dit terras grenst aan het bijgebouw waarin de driepersoons gecombineerde Finse- of infraroodsauna zich bevindt. Vanuit de hottub, de sauna of ontspannend op de loungebank, heeft u een prachtig uitzicht op het aangrenzende weiland. Er mogen maximaal 2 auto's geparkeerd worden bij het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath