Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hackfort 8

Linden, Nederland

hackfort-8
Favoriet 
     
     

    v.a. 429

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Hackfort 8 in Linden

    Het ruime en vrijstaande chalet Hackfort 8 staat voor een modern en sfeervol interieur. Het is gelijkvloers en geschikt voor 8 personen. In de lichte woonkamer vind je een gezellige zithoek met televisie, een eethoek en een moderne keuken met onder andere een vaatwasser, magnetron en een filter koffiezetapparaat. Hackfort 8 heeft 4 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. In de badkamer beschik je over een toilet, 2 kranen en een douche. Ook is er een apart toilet aanwezig in het chalet. Buiten geniet je van een tuin en een terras met tuinmeubilair. Je kunt 2 auto's parkeren bij dit chalet en je kunt gratis gebruikmaken van Wi-Fi.
    Let op: niet elke woning is aan het water gelegen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Magnetron, Vaatwasser(s), Filter koffiezetapparaat, Koelvriescombinatie(s), Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Gelijkvloers, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede