Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Achterhoek - Knus 4 persoons vakantiehuis op prachtig vakantiepark in de Achterhoek.

Lochem, Nederland

knus-4-persoons-vakantiehuis-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekknus-4-persoons-vakantiehuis-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekknus-4-persoons-vakantiehuis-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekknus-4-persoons-vakantiehuis-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekknus-4-persoons-vakantiehuis-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoek
Favoriet 
     
     

    v.a. 383

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Achterhoek - Knus 4 persoons vakantiehuis op prachtig vakantiepark in de Achterhoek. in Lochem

    Dit knusse vierpersoons vakantiehuis staat op vakantiepark de Achterhoek in Lochem. Dit kindvriendelijke vakantiepark en de nabije omgeving bieden u een tal aan faciliteiten en activiteiten. Zo is er een binnenzwembad, een indoor speelparadijs, een recreatievijver en diverse grote en kleine speeltuinen. Vakantiepark De Achterhoek is dé vakantiebestemming wanneer het gaat om een vakantie met het hele gezin! Uw kinderen zullen zich hier geen moment vervelen. Dit prachtige park is gelegen aan de rand van Lochem, in de adembenemende omgeving van de Achterhoek. Maak de mooiste wandel- of fietstochten vanuit uw accommodatie op vakantiepark De Achterhoek!

    Dit chalet, geschikt voor vier personen, heeft een comfortabel ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met televisie. In de open keuken vindt u onder andere een vaatwasser, combimagnetron en filterkoffiezetapparaat. Verder zijn er twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. In enkele gevallen is er een slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Buiten is er een tuin met gemeubileerd terras en is er parkeergelegenheid voor een auto.Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):- Gelegen aan het water

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath