Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama 2DT

Loosdrecht, Nederland

panorama-2dtpanorama-2dtpanorama-2dtpanorama-2dtpanorama-2dt
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.839

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Panorama 2DT in Loosdrecht

    Deze accommodatie bevindt zich op een centraal gelegen park, in een uitgestrekt natuurgebied met meren en plassen tussen Amsterdam en Utrecht. Amsterdam, met zijn rijke cultuur en geschiedenis is slechts 30 kilometer ervan verwijderd. Utrecht, in de middeleeuwen de belangrijkste en rijkste stad in de Lage Landen, ligt op slechts 10 kilometer. Dichterbij vindt u de patriciërshuizen langs de Vecht, het slot van Belle van Zuilen en het Muiderslot waar Floris V zo tragisch aan zijn einde kwam en de radio- en televisiestudio's in Hilversum. Rondom het park vindt u tennis- en golfbanen, maneges, speeltuinen, talloze restaurants en terrasjes direct aan de Plassen.



    De Panorama villa is uniek in Nederland vanwege de locatie, het comfort en design. Deze villa ligt direct aan de Loosdrechtse Plassen. Het is geschikt voor maximaal 8 personen. Via de overdekte entree bereikt u de woonkamer met serre, openhaard en open keuken. De ouderslaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden en biedt rechtstreeks toegang tot de luxe badkamer. De andere twee slaapkamers zijn voorzien van een balkon en bereikt u via een wenteltrap. De tweede slaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, de derde slaapkamer is ingericht met twee stapelbedden. Ook treft u een tweede douche en toilet aan op de verdieping. Het riante zonneterras is voor de serre met schuifpui gesitueerd, de aangrenzende loggia bereikt u via de terrasdeur. De panorama villa is voorzien van moderne keuken met vaatwasmachine, keramische kookplaat en diverse andere inbouwapparaten. De villa is verder uitgevoerd inclusief dubbele zonwerende beglazing, moderne plavuizen, vloerverwarming, wasmachine en droogtrommel en uiteraard telefoon-, fax- en kabelnetaansluiting. Bij de panorma villa behoort, zonder bijkomende kosten, een gereserveerde ligplaats voor uw pleziervaartuig in onze jachthaven.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn