Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Watervilla

Loosdrecht, Nederland

watervillawatervillawatervillawatervillawatervilla
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.977

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Watervilla in Loosdrecht

    Deze accommodatie bevindt zich op een centraal gelegen park, in een uitgestrekt natuurgebied met meren en plassen tussen Amsterdam en Utrecht. Amsterdam, met zijn rijke cultuur en geschiedenis is slechts 30 kilometer ervan verwijderd. Utrecht, in de middeleeuwen de belangrijkste en rijkste stad in de Lage Landen, ligt op slechts 10 kilometer. Dichterbij vindt u de patriciërshuizen langs de Vecht, het slot van Belle van Zuilen en het Muiderslot waar Floris V zo tragisch aan zijn einde kwam en de radio- en televisiestudio's in Hilversum. Rondom het park vindt u tennis- en golfbanen, maneges, speeltuinen, talloze restaurants en terrasjes direct aan de Plassen.



    De WaterVilla beschikt over twee volwaardige woonlagen. Op de eerste etage bevinden zich de entree met gasten toilet, Siematic keuken met natuursteen blad en diverse inbouwapparatuur, ruime berging/wasruimte met wasmachine en droger en een grote woonkamer met getoogd plafond en inbouwspots. De tweede etage (beletage) biedt drie ruime tweepersoons slaapkamers, badkamer met ruime douche en dubbele wastafel, separaat toilet en ruime bergkasten. In totaal ca. 120 m2 puur woongenot. Het terras en de tuin gelegen op het zuidwesten bieden mogelijkheden tot heerlijk zonnen. De WaterVilla is geschikt voor maximaal 8 personen. De ruime ouderslaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden, de derde slaapkamer is ingericht met een stapelbed. In de woonkamer bevindt zich een twee persoons slaapbank.

    De WaterVilla is geheel geïsoleerd dus aangenaam koel in de zomer, maar ook berekend op strenge winters, verder is de WaterVilla uitgevoerd met hr-beglazing, parketvloer, vloerverwarming, en uiteraard telefoon-, fax- en kabelnetaansluiting. Bij de WaterVilla behoort, zonder bijkomende kosten, een gereserveerde ligplaats voor uw pleziervaartuig in onze jachthaven.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn