Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgoed De Scheleberg - Comfortabel blokhut voor 4 personen op landgoed de Scheleberg in Lunteren

Lunteren, Nederland

comfortabel-blokhut-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-in-lunterencomfortabel-blokhut-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-in-lunterencomfortabel-blokhut-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-in-lunterencomfortabel-blokhut-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-in-lunterencomfortabel-blokhut-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-in-lunteren
Favoriet 
     
     

    v.a. 258

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Landgoed De Scheleberg - Comfortabel blokhut voor 4 personen op landgoed de Scheleberg in Lunteren in Lunteren

    U verblijft in een comfortabel vier persoons blokhut op landgoed de Scheleberg. Het is heerlijk vertoeven op dit geweldige vakantiepark met verwarmd buitenzwembad, fietsverhuur, een restaurant en draadloos internet. Een super combinatie tussen lekker ontspannen en top activiteiten, een topplek voor een onvergetelijke vakantie! De centrale ligging maakt dat u binnen no-time de prachtige omliggende steden, dorpjes en gehuchten als Amersfoort, Barneveld, Apeldoorn of Ede hebt ontdekt.

    Woonkamer met een zit- en eethoek met een flatscreen TV en wifi. In de keuken zit onder andere een 4-pits fornuis, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en een Nespresso. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. In de badkamer zit een douche, toilet en een wastafel. Buiten is er een gemeubileerd terras en parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen