Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgoed De Scheleberg - Modern ingerichte villa voor 7 personen met een bubbelbad en een sauna op een vakantiepark

Lunteren, Nederland

modern-ingerichte-villa-voor-7-personen-met-een-bubbelbad-en-een-sauna-op-een-vakantieparkmodern-ingerichte-villa-voor-7-personen-met-een-bubbelbad-en-een-sauna-op-een-vakantieparkmodern-ingerichte-villa-voor-7-personen-met-een-bubbelbad-en-een-sauna-op-een-vakantieparkmodern-ingerichte-villa-voor-7-personen-met-een-bubbelbad-en-een-sauna-op-een-vakantieparkmodern-ingerichte-villa-voor-7-personen-met-een-bubbelbad-en-een-sauna-op-een-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 569

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 7 personen

    Bekijk vrije data

    Landgoed De Scheleberg - Modern ingerichte villa voor 7 personen met een bubbelbad en een sauna op een vakantiepark in Lunteren

    U verblijft in een prachtige zeven persoons villa met een bubbelbad en sauna. Deze accommodatie is gelegen op een prachtige vakantiepark welke een super combinatie biedt tussen lekker ontspannen en top activiteiten, een topplek voor een onvergetelijke vakantie! Het park beschikt over de nodige faciliteiten waar u heerlijk van kunt genieten! In het hoogseizoen hebben wij een speciaal recreatieteam die veel activiteiten organiseren voor de allerkleinsten en de peuters. Ook voor de oudere is er genoeg te beleven op het vakantiepark. Kortom, de perfecte locatie voor jong en oud!

    De ruime woonkamer is gezellig ingericht en uiteraard voorzien van een (flatscreen)televisie. De accommodatie wordt verwarmd middels centrale verwarming en beschikt over wifi. De woonkamer grenst aan de open keuken welke is voorzien van alle gemakken waaronder een fornuis, combimagnetron, vaatwasser, broodrooster, Nespresso koffiezetapparaat en een koel/vriescombinatie. Op de benedenverdieping vindt u één slaapkamer voorzien van twee eenpersoonsbedden en een badkamer met een douche en wastafel. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers waarvan twee met twee éénpersoonsbedden en één met een éénpersoonsbed en een sauna. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Door de schuifpui in de woonkamer heeft u direct toegang tot het terras dat voorzien is van tuinmeubilair en een bubbelbad. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen