Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervol MIVA chalet voor 4 personen op Landgoed De Scheleberg op de Veluwe

Lunteren, Nederland

sfeervol-miva-chalet-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-op-de-veluwesfeervol-miva-chalet-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-op-de-veluwesfeervol-miva-chalet-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-op-de-veluwesfeervol-miva-chalet-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-op-de-veluwesfeervol-miva-chalet-voor-4-personen-op-landgoed-de-scheleberg-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 263

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervol MIVA chalet voor 4 personen op Landgoed De Scheleberg op de Veluwe in Lunteren

    Dit sfeervolle vierpersoons MIVA chalet is gelegen op het prachtige Landgoed de Scheleberg welke een super combinatie biedt tussen lekker ontspannen en top activiteiten, een topplek voor een onvergetelijke vakantie! Het park beschikt over de nodige faciliteiten waar u heerlijk van kunt genieten! In het hoogseizoen hebben wij een speciaal recreatieteam die veel activiteiten organiseren voor de allerkleinsten en de peuters. Ook voor de oudere is er genoeg te beleven op het vakantiepark. Kortom, de perfecte locatie voor jong en oud!

    Ruime woonkamer met een eethoek, zithoek met tv en openslaande terrasdeuren. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat, koel-vriescombinatie, vierpits kookstel, vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers, één met twee eenpersoonsbedden, Hiervan is één bed een hoog-laagbed. In de andere slaapkamer staat een stapelbed en een eenpersoonsbed. De badkamer heeft een inloopdouche met een douchestoel, onderrijdbare wastafel en een toilet met beugels. Bij het vakantiehuis is er een heerlijke tuin. Op het terras kunt u gebruik maken van een tuinset. Er is parkeergelegenheid voor één auto naast het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn