Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug - Heerlijk 6 persoons vakantiehuis midden op de Utrechtse Heuvelrug

Maarn, Nederland

heerlijk-6-persoons-vakantiehuis-midden-op-de-utrechtse-heuvelrugheerlijk-6-persoons-vakantiehuis-midden-op-de-utrechtse-heuvelrugheerlijk-6-persoons-vakantiehuis-midden-op-de-utrechtse-heuvelrugheerlijk-6-persoons-vakantiehuis-midden-op-de-utrechtse-heuvelrugheerlijk-6-persoons-vakantiehuis-midden-op-de-utrechtse-heuvelrug
Favoriet 
     
     

    v.a. 382

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug - Heerlijk 6 persoons vakantiehuis midden op de Utrechtse Heuvelrug in Maarn

    Kom genieten in dit zespersoons vakantiehuis en van de wonderschone natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Het chalet is gelegen op een vakantiepark dat rust uitstraalt. Voor de kinderen is er een speeltuin en op loopafstand vindt u het bosbad Henschotermeer. Huur fietsen bij de receptie en ontdek dit prachtige stukje Nederland, met haar bossen, heide, zandverstuivingen, stuwwallen, grasland, water en hoogte verschillen op de fiets. Door de centrale ligging zijn er vele leuke uitstapjes te maken. Wat dacht u van cultuur snuiven of shoppen in de leuke steden Amersfoort en Utrecht. Kortom alle ingrediënten zijn voor handen voor een natuurlijke vakantie pur sang!

    De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met televisie. In de keuken vindt u onder andere een koelkast met vriesvak, vaatwasser, vierpits kookstel, combimagnetron, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel en een toilet. Er is een heerlijk terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto direct bij dit vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn