Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug - Vrijstaand chalet voor 6 personen met hottub op de Utrechtse Heuvelrug

Maarn, Nederland

vrijstaand-chalet-voor-6-personen-met-hottub-op-de-utrechtse-heuvelrugvrijstaand-chalet-voor-6-personen-met-hottub-op-de-utrechtse-heuvelrugvrijstaand-chalet-voor-6-personen-met-hottub-op-de-utrechtse-heuvelrugvrijstaand-chalet-voor-6-personen-met-hottub-op-de-utrechtse-heuvelrugvrijstaand-chalet-voor-6-personen-met-hottub-op-de-utrechtse-heuvelrug
Favoriet 
     
     

    v.a. 458

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug - Vrijstaand chalet voor 6 personen met hottub op de Utrechtse Heuvelrug in Maarn

    Kom genieten in dit zespersoons chalet met hottub en van de wonderschone natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Het chalet is gelegen op een vakantiepark dat rust uitstraalt. Voor de kinderen is er een speeltuin en op loopafstand vindt u het bosbad Henschotermeer. Huur fietsen bij de receptie en ontdek dit prachtige stukje Nederland, met haar bossen, heide, zandverstuivingen, stuwwallen, grasland, water en hoogte verschillen op de fiets. Door de centrale ligging zijn er vele leuke uitstapjes te maken. Wat dacht u van cultuur snuiven of shoppen in de leuke steden Amersfoort en Utrecht. Kortom alle ingrediënten zijn voor handen voor een natuurlijke vakantie pur sang!

    Dit mooie chalet is geschikt voor zes personen en geheel gelijkvloers. De woonkamer is gezellig ingericht met een zitgedeelte en een smart-tv. Ook is er een eettafel met zes stoelen, waar u samen kunt eten of een spelletje kunt doen. De keuken is ingericht met een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie. Daarnaast beschikt deze onder andere over een waterkoker en filterkoffiezetapparaat. Er zijn in totaal drie slaapkamers, elk ingericht met twee eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn boxspringbedden. De badkamer beschikt over een wastafel, inloopdouche en toilet.In de tuin is een mooi terras met een tuinset en parasol. De hottub bevindt zich naast het chalet en hier kunt u genieten van de omgeving. Daarnaast kunt u uw auto parkeren nabij het verblijf.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn