Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

MarinaPark Bad Nederrijn - Luxe 4 persoons vakantievilla aan de Nederrijn bij Maurik

Maurik, Nederland

luxe-4-persoons-vakantievilla-aan-de-nederrijn-bij-maurikluxe-4-persoons-vakantievilla-aan-de-nederrijn-bij-maurikluxe-4-persoons-vakantievilla-aan-de-nederrijn-bij-maurikluxe-4-persoons-vakantievilla-aan-de-nederrijn-bij-maurikluxe-4-persoons-vakantievilla-aan-de-nederrijn-bij-maurik
Favoriet 
     
     

    v.a. 238

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    MarinaPark Bad Nederrijn - Luxe 4 persoons vakantievilla aan de Nederrijn bij Maurik in Maurik

    Dit prachtige vierpersoons vakantievilla heeft een uitzicht over de Nederrijn. Het vakantiepark Marinapark Bad Nederrijn biedt alles als je op zoek bent naar rust, water, natuur en luxe. U kunt kennis maken met verschillende soorten watersporten, zoals waterskiën, surfen, zeilen en nog veel meer. Of ontdek het veelzijdige landschap van de Betuwe. Maurik ligt centraal in Nederland, in de buurt van Tiel. De unieke ligging van het park biedt talloze fiets- en wandelroutes, prachtige kastelen en fruitteelt. Voor degenen die het liever wat rustiger aan doen, is er ook de mogelijkheid om te vissen. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor het gehele gezin om plezier te hebben!

    De woonkamer is modern ingericht met een stijlvolle bank, comfortabele fauteuils, een eethoek en een grote flatscreen televisie. De open keuken beschikt over een koel-vriescombinatie, kookplaat met ingebouwde afzuiger, combimagnetron, vaatwasser, waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat.Er zijn twee slaapkamers, beiden met twee éénpersoons boxspringbedden en in elke kamer een flatscreen TV. De ruime badkamer heeft een dubbele wastafel, regendouche en toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het mooi aangelegde hardhouten terras en aangrenzende gazon. U kunt relaxen in het tuinmeubilair met prachtig uitzicht op het water. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn