Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark IJsselmeer - Comfortabel 6 persoons vakantiehuis aan het water in Medemblik, nabij het IJsselmeer

Medemblik, Nederland

comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-aan-het-water-in-medemblik-nabij-het-ijsselmeercomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-aan-het-water-in-medemblik-nabij-het-ijsselmeercomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-aan-het-water-in-medemblik-nabij-het-ijsselmeercomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-aan-het-water-in-medemblik-nabij-het-ijsselmeercomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-aan-het-water-in-medemblik-nabij-het-ijsselmeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 333

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark IJsselmeer - Comfortabel 6 persoons vakantiehuis aan het water in Medemblik, nabij het IJsselmeer in Medemblik

    Ontdek dit mooie vakantiehuis voor zes personen op Vakantiepark IJsselmeer in Medemblik. Dit comfortabele huis is gelegen direct aan de Vliet en beschikt over een privésteiger, ideaal voor vissen of varen. Medemblik, met zijn mooie West-Friese landschap en rijke geschiedenis, vormt de perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten. Bezoek historische trekpleisters zoals het Oorlogsmuseum Medemblik en Kasteel Radboud, of geniet van wandelingen, fietstochten, zwemmen en kitesurfen in de omgeving. Binnen het vakantiepark vind je een verwarmd binnenzwembad en een gezellige brasserie met terras aan het water, voor een zorgeloos verblijf.

    Dit vakantiehuis beschikt over een ruime entree met trap naar boven, een gastentoilet en een aparte berging. Er is een ruime woonkamer die geheel gericht is op het water en hier vindt u tevens een gezellige zithoek met televisie en openslaande deuren naar het terras. De open keuken beschikt onder andere een vaatwasser, combimagnetron of oven, koelkast met vriesvakje, vier-pits kookplaat, filter koffiezetapparaat en waterkoker.Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden en een badkamer met douche, toilet en ligbad. Het vakantiehuis heeft een eigen aanlegsteiger én een tuin met terras dat aan het water ligt. Daarnaast beschikken sommige huizen over een hek aan de waterzijde. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Zwembad op park (overdekt),Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna