Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 6-persoons watervilla geschikt voor mindervaliden, gelegen op Vakantiepark IJsselmeer

Medemblik, Nederland

luxe-6-persoons-watervilla-geschikt-voor-mindervaliden-gelegen-op-vakantiepark-ijsselmeerluxe-6-persoons-watervilla-geschikt-voor-mindervaliden-gelegen-op-vakantiepark-ijsselmeerluxe-6-persoons-watervilla-geschikt-voor-mindervaliden-gelegen-op-vakantiepark-ijsselmeerluxe-6-persoons-watervilla-geschikt-voor-mindervaliden-gelegen-op-vakantiepark-ijsselmeerluxe-6-persoons-watervilla-geschikt-voor-mindervaliden-gelegen-op-vakantiepark-ijsselmeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 523

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 6-persoons watervilla geschikt voor mindervaliden, gelegen op Vakantiepark IJsselmeer in Medemblik

    Welkom in deze luxe 6 persoons mindervalide watervilla op Vakantiepark IJsselmeer, gelegen in het waterrijke Medemblik. Dit vakantiehuis beschikt over een vlonder aan het water. Het vakantiepark zelf ligt tegenover het IJsselmeer en in het stadje Medemblik. Dit stadje is een toeristische trekpleister met allerlei musea, bezienswaardigheden en attracties voor jong en oud. De woning ligt in het unieke Westfriese landschap en biedt u tal van mogelijkheden tot recreëren. Bent u een echte natuurliefhebber en houdt u van wandelen en fietsen? Dan is het hier optimaal genieten. En ook de fervente waterliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen: zwemmen, varen of kitesurfen: het kan hier allemaal! Daarnaast is Medemblik een bruisende handelsstad uit de VOC-tijd. Zeker leuk om een dagje door te brengen! Bent u aan het eind van de dag weer terug op park, dan kunt u hier nog een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad met glijbaan. Een hapje eten kan in de brasserie met terras aan het water.

    Deze luxe watervilla voor 6 personen is geschikt voor mindervaliden. De woning is duurzaam uitgevoerd en beschikt over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. Op de begane grond vindt u de woonkamer met open keuken, welke is uitgerust met onder andere een oven, koel-vriescombinatie vaatwasser en filter-koffiezetapparaat. Tevens is er op de begane grond een slaapkamer met badkamer ensuite en separaat toilet. Zowel de keuken, slaapkamer als badkamer op de begane grond zijn aangepast. Ook zijn de doorgangen breder gemaakt. Boven zijn de tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en separaat toilet. Ook is hier een inpandige berging. Deze woning is voorzien van een extra luxe pakket wat bestaat uit een sauna, bubbelbad en sunshower. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de royale tuin met een vlonder aan het water. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.Deze watervilla is uitermate geschikt voor mindervaliden. De woning is namelijk aangepast met extra hulpmiddelen, zoals steunen in het toilet en in de douche op de begane grond. In de slaapkamer is een hooglaag bed aanwezig. Ook de keuken is aangepast zodat ook met een rolstoel hier ook optimaal gebruik van kan worden gemaakt.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede